Over ZWS Recruitment

Over ZWS Recruitment

ZWS Recruitment is gevestigd in het centrum van Almere en opereert landelijk. ZWS Recruitment is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling van Finance, IT en Legal Professionals, zowel voor tijdelijke als voor vaste posities. Dankzij onze jarenlange hands-on ervaring in deze vakgebieden beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk aan enthousiaste, deskundige professionals en weten wij wat er gevraagd wordt in het veld, naast de vereiste inhoudelijke kennis en ervaring. Dit stelt ons in staat om snel te schakelen en vraag en aanbod succesvol bij elkaar te brengen in de vorm van de juiste match.

Voor Finance, IT en Legal richten wij ons op het gehele spectrum. Dit betekent dat wij ons voor Finance en Legal richten op alle financiële posities en legal posities die er te bedenken zijn, ongeacht de branche. Voor IT betekent dit dat wij ons niet beperken tot specifieke branches en ook dat we ons niet beperken tot slechts 1 of enkele technologieleveranciers.

 

Een passende personele oplossing voor elke vacature

ZWS Recruitment bemiddelt professionals voor uiteenlopende functies binnen Finance, IT en Legal, en voor verschillende ervaringsniveaus; van young professionals tot doorgewinterde specialisten, ook op management en directieniveau. Onze Professionals bemiddelen wij voor zowel tijdelijke (interim) als vaste posities en dit doen wij op basis van Werving & Selectie, Deta-Vast en Interim.

Kortom, ZWS Recruitment biedt een passende personele oplossing voor elke vacature.

Open chat
1
Goedendag. Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?
Powered by