Over ZWS Recruitment

Over ZWS Recruitment

ZWS Recruitment is centraal in Nederland gevestigd, in Almere, en opereert landelijk. ZWS Recruitment is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling van Finance Professionals, zowel voor tijdelijke als voor vaste posities. Dankzij onze jarenlange hands-on ervaring beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk aan enthousiaste, deskundige professionals en weten wij wat er gevraagd wordt in het veld, naast de vereiste inhoudelijke kennis en ervaring. Dit stelt ons in staat om snel te schakelen en vraag en aanbod succesvol bij elkaar te brengen in de vorm van de juiste match.

Voor Finance richten wij ons op het gehele spectrum aan functies binnen alle denkbare branches. Het niveau van functies waarvoor wij actief zijn concentreert zich op MBO+, HBO en WO niveau.

Een passende personele oplossing voor elke vacature

ZWS Recruitment bemiddelt professionals voor uiteenlopende Finance functies, en voor verschillende ervaringsniveaus; van young professionals tot doorgewinterde specialisten, ook op management- en directieniveau. Onze Professionals bemiddelen wij voor zowel tijdelijke als  vaste posities en dit doen wij op basis van Werving & Selectie, Deta-Vast en Interim/Detachering.

Kortom, ZWS Recruitment biedt een passende personele oplossing voor elke vacature.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.