wij zijn per 1 mei 2020 verhuisd!

ZWS Recruitment_Wij zijn per 1 mei 2020 verhuisd

wij zijn per 1 mei 2020 verhuisd!

Per 1 mei 2020 is ZWS Recruitment verhuisd. Per 1 mei zijn wij gevestigd aan de Kabelstraat 1 te Almere. Ons kantoor bevind zich op bedrijventerrein Gooisekant.

Wij zijn per 1 mei 2020 verhuisd

Zoals reeds eerder aangekondigd zijn wij verhuisd. Om verschillende redenen zijn wij ons vorige kantoor ontgroeid en waren wij toe aan een nieuwe stap. Inmiddels hebben wij de eerste volledige werkweek op de nieuwe locatie achter de rug en kunnen wij met zekerheid zeggen onwijs blij te zijn met de gemaakte stap.

Verhuizen gaat altijd anders dan gepland. Gelukkig hebben wij hulp ingeschakeld waardoor de verhuizing soepel is verlopen. Binnen 1 werkdag waren wij op de nieuwe locatie operationeel. Erg fijn!

Werkplek Management

Tijdens het verhuizen loop je tegen verschillende uitdagingen aan. Als Recruitment organisatie kunnen wij het ons niet permitteren om niet bereikbaar te zijn. Dat betekent dat aan een verhuizing de nodige planning vooraf gaat.

Door het bedrijf Werkplek Management van Sergej Veltman in te schakelen, heeft ZWS Recruitment weinig hinder ondervonden. Op de dag van de verhuizing werkte iedereen zo veel mogelijk vanuit huis, en Werkplek Management zorgde er voor dat de werkplekken veilig en snel werden geïnstalleerd.

Veiligheid

Veiligheid is voor ons erg belangrijk. Aangezien wij het belangrijk vinden dat onze medewerkers veilige werkplekken hebben, heeft Werkplek Management zich ontfermd over de Cabel Management.

Cable management is als onderdeel van werkplek management een onderschat onderdeel van het compleet maken van werkplekken. Bij het plaatsen van kabels bij (nieuwe) werkplekken is het vaak een ICT afdeling of ICT-partner die kabels onder werkplekken wegwerkt.

Veelal worden hierbij de verkeerde materialen en technieken gebruikt. Dit heeft als gevolg dat er potentieel brandgevaarlijke situaties ontstaan. Verder worden kabels door elkaar in een kabelgoot gelegd wat leidt tot de welbekende ‘spaghetti’. Kabels kunnen hierdoor verhitten en stuk gaan. Bij eventueel vervangen of verhuizen is het uit elkaar halen van kabels een hels karwei dat lang duurt en risico op schade aan kabels met zich meebrengt.

Benieuwd naar ons nieuwe kantoor?

Ben jij benieuwd naar ons nieuwe kantoor? Kom snel eens langs voor een bakkie! Uiteraard met alle adviezen in verband met het Coronavirus in acht nemend.

Ons nieuwe kantoor bevind zich aan de Kabelstraat 1 in Almere. En anders dan voorheen: Gratis parkeren voor de deur!